Guus Verhoef komt Veensche Boys versterken

Foto:

Guus Verhoef maakt de overstap van topklasser Sportlust uit Woerden naar Veensche Boys. De 29-jarige linkerspits heeft zes jaar bij de club uit Woerden gespeeld. 

Hij speelde daarvoor bij SVM Maartensdijk, Argon en Huizen. Bij Sportlust heeft hij onder meer promotie naar de hoofdklasse meegemaakt en sindsdien heeft de ploeg zich altijd stabiel weten te handhaven. Door allerlei tegenslagen lijkt Sportlust het dit seizoen echter niet te redden. Guus kent Veensche Boys redelijk aangezien hij werkzaam is in Amersfoort en mensen ontmoette zoals Dirkjan Beeftink, Harry Hamstra en Danny de Graaf. 
 
Via Shane Arana Barrantes kwam hij echt in contact met Veensche Boys. ‘Ik wilde weg bij Sportlust. Ik had het niet meer naar mijn zin en ik dacht: Na zes jaar is het mooi geweest. Veensche Boys is in zoverre een uitdaging dat het een frisse groep is en waar een trainer met een goed verhaal komt. Willem van ’t Westeinde is een hele aardige trainer en we hebben een goed gesprek gehad. ’ De ambities voor het komende seizoen zijn wat Guus betreft duidelijk. ‘Promoveren en als Veensche Boys niet promoveert, dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk kampioen worden.’ 
bijdrage van Kees van den Heuvel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen