Sanne van Dusschoten Regiokampioen

Foto:

ARNHEM – In de finales van de zesde divisie turnen werd Excelsiorturnster Sanne van Dusschoten regiokampioen.

In de voorrondes turnde van Dusschoten zich al een keer naar het goud en brons. Tijdens de finale liet zij zien wat zij kon. Op drie toestellen wist zij kampioen te worden met scores op brug van 11,600 op balk 11,850, op vloer een score van 11,750 en op sprong werd zij derde met 11,100. Met een puntentotaal van 46.300 werd Sanne van Dusschoten regiokampioen in de categorie Jeugd H.
Kaylee Thepass turnde in dezelfde categorie, en ook zij liet keurige oefeningen zien. Op brug werd ook zij eerste met 11,600 en met een derde plek op het toestel vloer 11,400 liet ook zij van zich doen spreken. Tijdens de prijsuitreiking werd het feestje nog leuker want Thepass kreeg de zilveren medaille omgehangen, met een puntentotaal van 44,800.
Sanne Kalee ook uitkomend in deze categorie eindigden in de middenmoot. Bij de meisjes Pupil 1 turnden Roos op’t Einde en Katie van de Veen. Beide dames turnden een goede wedstrijd. Van de Veen eindigde binnen de top tien op plaats negen. Op ’t Einde eindigde in de middenmoot.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen