FOTO’S & VIDEO: Sparta kampioen door verlies Quick Boys

VEENENDAAL – Op sportpark Panhuis viel na afloop van de wedstrijd DOVO tegen Sparta Nijkerk een feestje te vieren. Maar dan wel voor de gasten, die na een 1-5 zege en de nederlaag van concurrent Quick Boys de titel in de Hoofdklasse A binnenhaalden. Dat meldt De Gelderlander.

In de tweede helft – bij rust stond het 0-1 – drong de thuisploeg wel aan, maar door gebrek aan stootkracht ontstond er niet echt gevaar. Na de 0-2 in de 51ste minuut was het over en uit. Doelpuntenmaker Frank Tervoert maakte er vervolgens ook nog 0-3 en 0-4 van. Geert Vocking kwam na een uur spelen bij DOVO in het veld na een jaar blessureleed. Hij was het die de 1-4 binnentikte in de 81ste minuut. Danny Brouwer zorgde nog voor de 1-5. Toen was het wachten voor Sparta Nijkerk op nieuws uit Katwijk. Tegen vijf uur kon het feestje losbarsten. 
Kijkt u naar de foto’s van Arjen Gerritsma en naar de videobeelden, die Ely Hackmann maakte. Jammer, dat beide persmensen te maken kregen met water en bier over hun apparatuur gooiende spelers.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen