Voor NSC is het over en uit

Bij de rust stond het nog 1-1. Na 90 minuten 1-3 in het voordeel van WVF op het scorebord op  “De Burcht”.NSC en WVF waren gisteren gelijkwaardig aan elkaar maar de thuisploeg moest weer een nederlaag incasseren. NSC kreeg zijn eerste kans na een kwartier en die was ook meteen raak. De bal werd het strafschopgebied in gebracht en door Beukers voorgegeven op Van de Kamp die goed voor zijn man kwam en binnen schoot. In de 33e minuut ging WVF er over de rechterflank vandoor en Bril gaf Lamkadmi en Verhoeff het nakijken en trok de stand gelijk.

In de 68e minuut werd Bril goed aangespeeld en liep zo door op Verhoeff en scoorde zijn tweede van de middag. WVF maakte in de 89e minuut nog de 1-3,maar dat was alleen nog maar voor de statistieken want de wedstrijd was al gespeeld.