Hellas Jazz-it-up weer een groot succes

De jaarlijkse dansshow van Hellas Hoevelaken, Jazz-It-Up, is de traditionele afsluiter van het sportseizoen. Het moment waarop alle dansgroepen kunnen laten zien waar ze het afgelopen jaar hard voor geoefend hebben. 

Het was een zeer gevarieerd programma, met zelfs een optreden van een groep mannen. En de jeugdselectie DanzaPre liet nogmaals de dans L.O.V.E. zien, waarmee ze dit jaar in de prijzen zijn gevallen. 
Al vroeg in de morgen begonnen de voorbereidingen om de Ridderspoor om te bouwen tot een heus theater. Veel ouders, opa’s en oma’s konden vol trots genieten van de optredens. Van peuters die dansen over een dagje strand, tot prachtige of stoere choreografieën over thema’s als liefde en verdriet. 
Spectaculair was ook het optreden van een groep mannen. Onder leiding van Anita Postma hebben zij keihard getraind om hun dochters, partners, of moeders te verrassen. En met succes. “Het was echt superleuk om te doen. We hebben ook  meer waardering gekregen voor al die meiden en dames die al die dansen zo prachtig uitvoeren”, aldus één van de mannen. 
Ook werd er stilgestaan bij het afscheid van bestuurslid Hennie Beving. Na twintig jaar bestuurslid en/of andere taken binnen de vereniging, gaat zij komend seizoen alleen als dansend lid verder. 
Hellas is dringend op zoek naar mensen die een aantal coördinerende taken in het afdelingsbestuur Dans op zich willen nemen. Aanmelden kan via [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen