Humor op Kleinhoven

“De humor ligt op straat, meneer Sonneberg!”, is een gevleugelde uitspraak uit één van de vele sketches van Wim Sonneveld. Echter niet alleen in Amsterdam ligt de humor op straat, ook op Kleinhoven weet men een grap te waarderen, zo bleek op zaterdag 23 augustus 2014. 

Pupil van de week
De grappenen grollen begonnen al in het begin van de middag. B1 leider Dennis Willemsen werd door zijn ‘vrienden’ in een roze rok werd gehesen als start van zijn vrijgezellenfeest. Dennis mocht daarna opdraven als ‘pupil van de week’ bij de wedstrijd van Hoevelaken 1. De passeerbewegingen na de aftrap waren weergaloos, maar toen de afgetrainde pupil in scoringspositie kwam en met een stiftje de doelman van Lelystad dacht te passeren, werd het lange gras hem fataal. Dennis komt daarmee in het illustere rijtje van Pupillen van de Week, die NIET weten te scoren.
De spelers van de hoofdmacht deden het beter. Via Joeri van den Hoeven en Michel van de Bunt wist Hoevelaken wel tweemaal het net te vinden en het vriendschappelijke duel met 2-1 te winnen. Dit tot verrassing van doelman Sjoerd Kloppenburg, die een uur na de wedstrijd nog altijd in de overtuiging was, dat het duel in 1-1 was geëindigd.
A1 doet de Ice Bucket Challenge
Net als de hoofdmacht wist ook Hoevelaken A1 te winnen. Hoevelaken A1 speelde wel een officiële wedstrijd. De mannen van Ben Boekhout moesten het in het bekertoernooi opnemen tegen Sparta Nijkerk A2 en wonnen met 6-1. Direct na de wedstrijd moesten de spelers en hun begeleiders opnieuw aan de bak. Hoevelaken A1 was uitgedaagd in de Ice Bucket Challenge en uiteraard gaf de ploeg daaraan gehoor. Voordat de ijswaterdouche plaatsvond werden de nieuwe genomineerde bekend gemaakt. Hoevelaken B1, inclusief staf (dus is Dennis Willemsen opnieuw het ‘haasje’), Bob Noordzij en Hoevelaken 1, eveneens inclusief de staf. Van dit laatste team wordt de douche aanstaande dinsdag verwacht, na afloop van de bekerwedstrijd tegen Terschuurse Boys.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen