Geslaagd AH Korfbaltoernooi bij KV Telstar

Foto:

Woensdag 17 september organiseerde KV Telstar wederom het jaarlijkse “Albert Heijn Schoolkorfbaltoernooi”.

’s Ochtends mocht een groep enthousiaste kinderen van groep 4 starten met een korfbalclinic. Tijdens deze clinic, onder leiding van Freerk  Dommershuijzen, zag je dat voor veel kinderen het gooien en vangen heel erg moeilijk is. Tijdens deze clinic hebben ze de beginselen van het korfbal geleerd en eindigden ze met een wedstrijdje. 
‘s Middags werd er voor ieder puntje gestreden tussen 32 teams van 5 verschillende basisscholen.  Bij groep 5 en bij groep 6 ging “De Spreng” met de hoofdprijs naar huis. Bij groep 7 / 8 waren dat de teams van de “Schimmelpenninck van der Oyeschool”. De felbegeerde wisseltrofee kwam ook in handen van de kampioen van groep 8.  Deze  is beschikbaar gesteld door Doggenaar Wonen. 
Op 30 mei 2015 mogen groep 6 van “De Spreng” en groep 8 van de “Schimmelpenninck van der Oyeschool” ook nog deelnemen aan de Gelderse Kampioenschappen. 
De Albert Heijn uit Hoevelaken, hoofdsponsor van dit toernooi, had voor de teams ook nog een leuke actie bedacht: Plaats een “selfie” van het team op de facebooksite van Albert Heijn uit Hoevelaken en win met je teams iets lekkers.
De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi met veel enthousiasme en sportiviteit van de leerlingen en hun begeleiders. Mocht uw kind belangstelling voor het korfbal gekregen hebben dan kunt u informatie vinden op de website www.kvtelstar.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen