Goud op NK Estafette

Foto:

AMSTELVEEN – De Nijkerkse Bente en Brynn Wagenveld waren samen met hun teamgenootjes Manon Stringa en Anna Eikendal van AV Atverni/Rob Druppers Running Academy afgereisd om aan het eind van het baanseizoen nog 1 keer alles uit de kast te halen op de 4x 600 meter voor junioren D. Ze liepen de beste tijd ooit op een NK

Achttien teams stonden er aan de start, er werd gestart in 2 series, de meiden zaten in de 2e serie waarin ze zich goed konden richten op de tijd die in de eerste serie op de klokken was gezet.
Stringa ging van start en liep meteen aan kop, de laatste meters naar het wisselvak gingen zij aan zij met de loopster van Lycurgus. Het stokje werd overgedragen aan Bente Wagenveld en zij wist in haar 600m een gat te slaan met de rest van het veld. Tweelingzus Brynn nam het stokje van haar over en wist de voorsprong nog wat verder uit te bouwen. Slotloopster Eikendal kon op eenvoudige wijze het goud voor het team binnenhalen in de geweldige tijd van 7.06.85.* Een mooie afsluiter van het zomerseizoen, de pijlen worden nu weer gericht op de crossen in Nederland en België. U kunt meer foto’s hier bekijken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen