Walk Inn Boys uit beker

De zaalvoetballers van Walk Inn Boys zijn er niet in geslaagd om de knock-outfase van het bekertoernooi te bereiken. Tegenstander Morado CF won in Corlaer met 1-6 en won daarmee al haar bekerduels.

Walk Inn Boys miste maar liefst 5 vaste krachten en kon ook  niet beschikken over de vaste invallers. Hierdoor maakte Arjan van Gulik als doelman zijn debuut in het eerste team en moesten zelfs de coaches Arjan van der Horst en Arnold Jansen hun kicksen aantrekken. Morado CF opende al snel de score, maar na een snelle counter schoof Arnold Jansen de gelijkmaker tegen de touwen. Ondanks de vele mutaties speelde Walk Inn Boys haar beste wedstrijd tot nu toe. Beide teams kregen voldoende kansen, maar de beide doelmannen staken in een goede vorm. Dit gold helaas niet voor de scheidsrechter die met onbegrijpelijke beslissingen een enorme stempel op deze wedstrijd drukte. Morado CF werd in het zadel geholpen en stond bij de rust met 1-3 voor. In de tweede helft bleef Walk Inn Boys strijden voor elke centimeter, maar was ongelukkig in de afronding. In de slotfase namen de krachten bij de thuisclub af en boekte Morado CF uiteindelijk een geflatteerde, maar verdiende zege.