Veel prijzen voor Judoka’s Club Rebel

Bij twee judotoernooien in Almere en Wijk bij Duurstede behaalden de judoka’s van Club Rebel weer mooie resultaten.

Bij het Top judotoernooi in Almere deden maar liefst 700 judoka’s uit het hele land mee ver-deeld over 9 matten werd er gejudood. Daar werden knappe prijzen in de wacht gesleept door de judoka’s. Van de 13 judoka’s wisten er maar liefst 10 een prijs te behalen. Mattias van Ha-mersveld won een 1e prijs, Alex Smit, Wibo Langenberg, Tigo Renes, Elena Renes en Luc van de Scheur wisten allemaal een 2e de prijs te behalen. Sam Hendriksen Oosteneng, Jerrel Haak, Dave Visser en Sid Kamphuijs behaalden een 3e prijs. Net naast het podium op de 4e plek maar wel met meerdere gewonnen judopartijen eindigden Jon Kamphuijs, Ares Makartsjan en Hajo Schuurman.
De coaches van deze dag Joey van Rootselaar en Hajo Schuurman waren dan ook zeer tevre-den.
In Wijk bij Duurstede tijdens het Frans Odijk toernooi zijn er ook uitstekende resultaten be-haald, want van de 11 judoka’s vielen 10 judoka’s in de prijzen. Dat is een zeer knap resultaat.
Een 1e plaats was er voor Ares Makartsjan, 2e plaatsen voor Jerrel Haak, Elena Renes, Thijme Boerema, Mattias Hamersveld en Tigo Renes. 3e plaatsen voor Dave Visser, Jasper van Kouwen en Alex Smit. Sam Hendriksen Oosteneng liet goed judo zien, maar had helaas dit keer geen podiumplek.
De coaches voor dit toernooi Gerard Schuurman en Nigel Lantveld waren dan ook zeer tevreden.