Modeshowweken bij sc Hoevelaken

Voetbalvereniging sc Hoevelaken heeft de eerste twee prachtige zaterdagen in november gebruikt, om maar liefst vijf teams zich te laten presenteren in nieuwe kleding.

Trainingspakken, voetbalshirts en de tegenwoordig in opmars zijnde inloopshirts werden als een soort van modeshow aan het Hoevelakense voetbalpubliek vertoond. Twee teams op zaterdag 1 november 2014, drie teams een week later. En bij ieder team uiteraard een eigen verhaal, te beginnen met Hoevelaken E1.
h0f1ayiy76cdta67mugxmdw9y
Coach en coffee
Je maakt je zoons lid van de voetbalvereniging en komt tot de conclusie, dat ze het er enorm naar hun zin hebben. Dan wil je je waardering voor de vereniging wel een keer laten blijken. Dat is ongeveer de gedachtegang van Lea den Broeder, die zaterdag 1 november 2014 Hoevelaken E1, het elftal van haar zoon Sem van der Velde, in nieuwe trainingspakken liet hijsen. “Mijn zoons hebben zoveel plezier bij sc Hoevelaken gehad, dat ik het leuk vind om iets terug te doen voor de nieuwe generatie”, is de visie van Lea. 
‘Coach en Coffee’ prijkt er op de ruggen van de trainingspakken. Naast haar reguliere baan als wetenschappelijk onderzoeker in de volksgezondheid coacht Lea den Broeder één dag in de week mensen bij vraagstukken rondom het werk en keuzes die ze in het leven kunnen maken. De ‘coffee’ staat uiteraard voor een lekker ‘bakkie’ erbij.
gsmev8z9f71mps5z4co4g8rat
In hun nieuwe pakken wonnen de Hoevelakense voetballers al twee wedstrijden. Het jonge team staat aan kop in hun klasse en lijkt daarmee af te stevenen op het kampioenschap in de najaarscompetitie.
js8hznx1l2n27x08zwqx6bc6z
Vrouwen 2
Eveneens op 1 november werd het tweede team van de Hoevelakense voetbalvrouwen geportretteerd  in nieuwe trainingspakken, van pannenkoekenbakkerij ‘De Gillende Keukenmeid’. Dat was niet voor het eerst, want toen de Vrouwen nog Meisjes waren is de samenwerking met de Hoevelakense pannenkoekenbakker al in werking gezet.
p0pr7llpi1aynq5a53tea57i0
Huiswerkcoaching
Een tweede coach die zijn naam aan een Hoevelakens voetbalteam verbond is Alexander Gijsen. De ‘bovenmeester’ van Huiswerkcoaching Hoevelaken schonk Hoevelaken B4 nieuwe trainingspakken. In dit team spelen 14 tot 16-jarige voetballers, een niet onbelangrijke doelgroep voor een huiswerkbegeleider.
De Wiekslag
In de middag van 8 november 2014 stond café/restaurant De Wiekslag in het middelpunt van de belangstelling. De horecazaak, die sinds 1974 onder meerdere eigenaren al jaren een trouwe sponsor is van diverse teams van sc Hoevelaken, stak maar liefst twee teams in het nieuw. Eerst Vrouwen 1, dat al eerder trainingspakken van De Wiekslag ontving, en daarna Hoevelaken 3, dat inloopshirts in ontvangst mocht nemen.
Het Hoevelakense vrouwenteam presenteerde na hun eerste sessie ook nog hun nieuwe inloopshirts, van eerstehulp.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen