Mooie springwedstrijden in manege Luxool de afgelopen dagen

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn in manege Luxool de regiokampioenschappen van Gelderland en Flevoland verreden.

Op vrijdag waren de klassen Z en ZZ aan de beurt, er werden per klasse twee manches gereden en daarna volgende een spannende finale. De Z werd gewonnen door Iris Zwijnenburg. In de ZZ was het grote lint voor de pas 18 jarige Thomas Arendsen Readt.

Zaterdag werd er gestreden voor de klasse B, L en M. Deze werden resprectievelijk gewonnen door Charlotte van Keulen, Henriette Ruitenbeek en Eddie Brinkman.
In alle klassen hebben deelnemers zich geplaatst voor de KNHS kampioenschapen welke op 27 en 28 maart 2015 verreden worden in Ermelo. In de klasse B mogen de eerste 6 prijswinnaars door, in de overige klassen de eerste 8.

De Neuderuiters
Van de Neuderuiters viel JonnekeScholten op, zij behaalde met Zafier in de klasse Z een mooie 5de plek. Henk Jan Lozeman reed in de klasse B een mooie foutloze ronde in het basisparcours maar helaas viel er een balk in de barrage.

JIN en Zilveren pony
De komende weken kunt u nog meer genieten van mooie paarden- en ponysport in manege Luxool. Van 25 t/m 28 februari wordt Jumping Indoor Nijkerk voor de 33ste keer georganiseerd. Hoogtepunten van die evenement zijn de 1.40 rubriek op vrijdagmiddag en de spectaculaire shows en finales op vrijdag- en zaterdagavond. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jumpingindoor-nijkerk.nl. Zet u ook alvast 13 en 14 maart in de agenda, dan vind de Zilveren pony plaats!

bijdrage van Wilke Kamphorst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen