Hattrick van De Ridder houdt NSC in hoofdklasse

ACHTERBERG – “YESSS!!!! We zijn weer een jaar verzekerd van hoofdklasse spelen volgend jaar! Wat waren het een rumoerige weken de laatste tijd.En wat is dan de ontlading groot na afloop!!”, was een van de opgetogen reacties in het NSCkamp.

Beide ploegen begonnen voortvarend en de eerste kansjes waren voor VVA, maar De Harder redde prima.Daarna was Rivas dicht bij de 0-1 maar zijn volley uit de inworp van De Graaf belandde op de paal. Na een kwartier was er een prima voorzet van Rozema, die goed afgemaakt werd door De Ridder. Weer had Rivas daarna de kans op een doelpunt maar zijn schot werd van richting veranderd door de keeper.

Toch zou de 0-2 nog vallen voor de rust, want na goed doorzetten van Reina werd zijn voorzet na een mooi overstapje van Bartels afgemaakt door De Ridder. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft begon VVA iets beter en kreeg twee kansen. Daarna nam NSC weer het initiatief en kreeg het kans na kans. Het duurde tot aan de 68ste minuut totdat De Ridder zijn derde van de middag maakte en daarmee een hattrick!!

Met dit resultaat en wetende dat Breukelen op een 1-2 voorsprong stond was het aftellen tot aan het eindsignaal. Met een dikverdiende overwinning werd handhaving veilig gesteld.