Sparta klaar voor nieuw seizoen korfballen

Foto: Marco Druijff

Op de “startdag”afgelopen zaterdag werd Sparta korfbal tweede in het eigen toernooi om de Veuwecup. Spirit nam de beker mee naar huis, maar er viel veel meer te beleven.

Sponsors tekenen contract
Sparta is blij met de bijdrage van sponsors en heeft hen daar dan ook hartelijk voor bedankt. Bertine Fiegen tekende namens IMC Computer Products voor verlenging van het contract als één van de hoofdsponsors van Sparta. IMC is de meest trouwe sponsor van Sparta, zowel Bertine als Nico zijn echte Spartanen en dus vaak op bij Sparta korfbal te vinden.

2016-08-29 sponsors sparta korfbal

Trainers Sparta korfbal tekenen ook
De afspraken waren maanden geleden al gemaakt, maar tijdens de startdag hebben zowel Hugo van Woudenberg, als Erik Cramer, hun contractverlening formeel ondertekend.

Beide trainers hebben in de voorbereiding een aantal nieuwe spelers in hun team moeten inpassen. Vanwege het vertrek van een aantal vaste waarden, zijn een flink aantal nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Na een succesvolle voorbereiding wordt het seizoen met vertrouwen tegemoet gezien. Zowel Sparta 1 als Sparta 2 ziet een plek in de middenmoot van de (reserve) 1e klasse als een reële doelstelling.

Zaterdag as start Sparta 1 om 15.30 uur met de Nijkerkse derby tegen Telstar uit Hoevelaken. Daaraan voorafgaand spelen om 14.00 uur de 2e teams tegen elkaar.

2016-08-29 trainercontracten sparta korfbal

Niet alleen de cupwinnaar Spirit werd gehuldigd. Hans Jansen ook.

Hans Jansen vrijwilliger van het jaar 
Voorzitter Erwin Krijkamp sprak van een “voorbeeld vrijwilliger”. Zo iemand die je nooit hoort klagen en altijd inspringt als het ergens nodig is. Jansen is al jaren actief voor Sparta. Hij is binnen meerdere commissies actief. Bardiensten, schoonmaken van de kleedkamers, het zorgdragen voor het tijdig beginnen van wedstrijden in de rol van veldcommissaris, niets is hem te veel. Het is meer dan verdiend dat Hans Jansen deze titel mag ontvangen.

De leden van Sparta mochten eerder hun voorkeur opgeven. Uit alle inzendingen werd duidelijk dat Hans Jansen dit jaar de titel verdient.

2016-08-29 hans jansen sparta korfbal

Sparta korfbal kan niet zonder haar vrijwilligers en op deze manier wil de club daar in het bijzonder bij stil staan. Hans Jansen kreeg niet alleen een bos bloemen en een bierpakket, maar mocht ook de vrijwilligersbokaal in ontvangst nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen