NSC verliest van DOVO

Na een rommelige eerste helft, kwam de wedstrijd in de tweede helft wat meer los.

Joshua Patrick opende de score nadat hij zijn tegenstander te snel af was. De aanvaller liet vervolgens doelman Ter Mate kansloos. Serhat KoƧ schoot vrijwel direct hierna DOVO op prachtige wijze op 2-0. Nadat de feestvreugde afgelopen was, keurde scheidsrechter Fikkert de goal op advies van grensrechter Krijt-Van der Linde alsnog af.

Een paar minuten later was het wel raak. Roy Bakkenes gaf het laatste zetje en ging met bal en al over de doellijn. Ter Mate werkte de bal nog weg maar de bal was op dat moment de doellijn al ruimschoots gepasseerd. Lang kon DOVO niet van de ruime voorsprong genieten. Want binnen een minuut schoot Bas Ent, vorig jaar nog actief voor DOVO, de bal via de binnenkant van de paal achter Prinssen.

DOVO kreeg hierna nog goede mogelijkheden op een ruimere voorsprong. Gescoord werd er echter niet meer