Winst Voice in Cothen

COTHEN – Ondanks een slechte wedstrijd boekte BvB-Groep/ HV Voice afgelopen zaterdag toch een ruime overwinning.

In Cothen speelde de ploeg tegen Fortissimo, dat bijna onderaan staat. In de eerste helft was al snel duidelijk dat Voice een klasse beter was dan de thuisploeg. De Nijkerkers speelden slecht en misten veel kansen. Ondanks de vele fouten liep Voice vrij snel uit naar een comfortabele voorsprong. Bij rust was de stand 6-13.

In de tweede helft was er geen verbetering bij Voice. Nog steeds werden er veel aanvallende fouten gemaakt. Fortissimo was niet in staat om te profiteren van de slechte dag van Voice. De thuisploeg zag het verschil langzaam verder oplopen. Uiteindelijk won Voice ondanks de matige vertoning met ruime cijfers: 13-23. De ploeg blijft daarmee in het spoor van de koplopers.