Lustrumjaar Badmintonclub Hoevelaken weer voorbij

Foto:

Woensdag 4 januari sloot Badmintonclub Hoevelaken haar lustrumjaar af met wat wedstrijden en een hindernisbaan voor de junioren en de senioren in Sportcomplex De Slag.


Veel leden, jong en oud, wensten elkaar in het Sportcafé, onder het genot van een drankje, het allerbeste voor het nieuwe jaar. Al snel begaf men zich naar de zaal om in twee groepen het jaar sportief te starten. Er werden wedstrijden gespeeld waarbij jong met oud samen speelden.

Daarnaast moest ook een hindernisbaan gevolgd worden waar duidelijk werd hoe goed de conditie en de behendigheid met racket en shuttle was. Dit gaf soms hilarische taferelen. Tussendoor kon iedereen genieten van de heerlijke oliebollen. Tot slot van de avond moest er geraden worden hoeveel shuttles in een mand lagen. De twee gelukkige winnaars ontvingen ieder een racket.

Om 21.00 uur vertrok de jeugd weer huiswaarts en de senioren kozen ervoor om nog een partijtje te spelen of een drankje te nemen aan de bar. BCH kijkt terug op een lustrumjaar met veel leuke activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen