Heren 2 BCH overtuigend kampioen

Foto:

Afgelopen vrijdag heeft het tweede herenteam van Badmintonclub Hoevelaken het kampioenschap veilig gesteld.

Door ook hun elfde wedstrijd met 8-0 te winnen, bleef het team ongeslagen en was het kampioenschap al op de een-na-laatste speeldag een feit. BCH speelde de wedstrijd tegen BAN, de laatst geplaatste in de competitie en won alle partijen in twee games.

Het team bestaande uit Christaan Doornekamp, Bart Sloeserwij en Roland en Corné van der Loo, komt uit in de tweede mannenklasse in de regio Centrum. Er was maar één ander team dat enigszins in het spoor kon blijven. Alle wedstrijden werden met grote overmacht gewonnen. Met het kampioenschap verdienen zij een promotie naar de eerste mannenklasse en ze gaan op voor het regionale kampioenschap in februari. Daar spelen zij tegen de kampioenen in de andere poule.

BCH h2  – BCH h1

Leuk detail is dat ze daar het 1e herenteam van BCH tegenkomen. Dat team kan komende week ook kampioen worden in dezelfde klasse. Nadat de laatste partij gewonnen was, werd Heren 2 onder luid applaus gefeliciteerd door de voorzitter. Hij gaf ze een heerlijke taart om het kampioenschap te vieren.
Het contrast met een ander team in de zaal had niet groter kunnen zijn. Team 1, een mixteam, verloor namelijk met 8-0. Voor dit team is degradatie onvermijdelijk. Het komt volgend seizoen uit in de 4de klasse.

bijdrage van Agnes Jacobs

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen