Zwem4daagse komt er weer aan

Foto: Arjen Gerritsma

Maandag 6 februari gaat de 5e editie van de Nijkerkse Zwem4daagse weer van start in Bad Bloemendal. D

De organisatie zal ook dit jaar weer alles uit de kast halen om er een leuk zwemfestijn van te maken. Iedereen met een zwemdiploma kan meedoen aan de Zwem4daagse, van jong tot oud! Of je nu lekker aan je zwemconditie wil werken of gewoon wil meedoen voor de fun.

Er kan gekozen worden voor 250 of 500 meter per avond, zodat er op je keuze van vier van de vijf avonden in totaal 1 of 2 kilometer gezwommen kan worden. Er kan iedere dag gezwommen worden van 18:00- 20:30 uur. Als je vier keer hebt gezwommen krijg je een herinneringsmedaille.

Vorig jaar ging de opening zo.

Naast dit sportieve spektakel wordt ook de gezelligheid en het vermaak niet uit het oog verloren, zo kan je voor of na het zwemmen ook deelnemen aan de volgende activiteiten: een waterpolo clinic, elke avond aansluitend vrijzwemmen in het doelgroepenbad en niet te vergeten, op vrijdag, gratis discozwemmen en natuurlijk de uitreiking van de medailles! Voor de school waarvan de meeste kinderen meedoen is er ook nog een mooie beker te winnen.

De organisatie is weer handen van enkele tientallen vrijwilligers van de zwem- en waterpolovereniging Flevo. Voor vijf keer zwemmen, de herinneringsmedaille en het programma eromheen is een bedrag van € 10,00 verschuldigd. Je kunt je inschrijven bij de Jumbo, op het zwembad Bad Bloemendal of je kunt je ook online inschrijven via de website van Flevo. Inschrijven kan tot en met 6 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen