Een belangrijke overwinning vanmiddag op “De Burcht”

NSC boekt een prima overwinning tegen ASV Dronten: 3-0

In de eerste minuut kreeg Gerrit Bartels al een dot van een kans maar zijn inzet belandde bij de keeper. ASVD kwam er daarna een paar keer gevaarlijk uit, maar wist de kansen niet te verzilveren. Dat NSC niet met een voorsprong ging rusten had het vooral aan zichzelf te danken, want er waren mogelijkheden genoeg.

De tweede helft lukte wel wat in de eerste niet lukte en dat was scoren. Een prima voorzet kwam via Tom de Ridder en Gerrit Bartels bij Eyup Terlemez die prima binnen schoot. Dezelfde Terlemez kreeg een paar minuten later een uitgelezen mogelijkheid op de 2-0, maar trapte over de bal. ASV Dronten kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar kon geen vuist maken. Toen Tom de Ridder na goed doorzetten en een prima solo de 2-0 maakte was de wedstrijd gespeeld. Invaller Nico van den Brom liet zien dat hij een spits is en scoorde behendig de 3-0.

Hier kun je naar een samenvatting kijken.