HC Nijkerk dames 2 zaalkampioen

Foto:

Afgelopen oktober werd samenwerking gevonden tussen HC Nijkerk en dames uit Zeewolde, zodat een “gast-team” vanuit Zeewolde werd samengesteld.

Als HC Nijkerk Dames 2 waren zij zeer succesvol en dit werd bekroond met het kampioenschap

Na het aanschaffen van tenues begon in december de competitie. Het team was al op elkaar ingespeeld door eerdere seizoenen zaalhockey met elkaar en dat bleek direct bij aanvang met ruime overwinningen

Eemvallei D2 bleek in de poule de grote concurrent maar ook zij werden met goed spel verslagen (2-1 en 6-1). Dat was de basis voor het uiteindelijke succes.

De laatste 2 wedstrijden werden gespeeld in Breukelen en één gelijkspel was nodig om het kampioenschap te kunnen vieren. De eerste wedstrijd leverde meteen de benodigde winst, al was het moeizamer dan verwacht. Toen ook de tweede wedstrijd werd gewonnen betekende dat een ongeslagen serie van 12 gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van 55 voor en 11 tegen.

De verdiende kampioenen ontvingen uit handen van bestuurslid Jeroen Huisman van HC Nijkerk een heerlijke taart waarvan een stukje, zoals het hoort…., in het gezicht van de coach terecht kwam…

bijdrage van Rob Schoon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen