Makkelijke avond voor Voice

De handballers van BvB-Groep/ HV Voice moesten zaterdag aantreden tegen Fortissimo uit Cothen. Eerder dit seizoen was de uitwedstrijd al met ruime cijfers gewonnen, dus men ging met vertrouwen de wedstrijd in. Endat was ook teerecht

Voice begon op een hoog tempo en zette Fortissimo gelijk onder druk. Dit resulteerde al snel in een voorsprong van enkele doelpunten. Voice speelde slordig en gaf de tegenpartij de kans weer in de wedstrijd te komen. Fortissimo verkleinde de achterstand tot 2 doelpunten, maar toen was het verzet gebroken. Met een paar snelle aanvallen werd er definitief afstand genomen van Fortissimo. Voice begon steeds beter te spelen en dat resulteerde in een ruime voorsprong bij rust: 17-5.

In de tweede helft werd het goede spel doorgezet. Voice bouwde de voorsprong snel nog verder uit. Pas in het laatste kwart nam de ploeg wat gas terug en kon Fortissimo weer wat terug doen. Voice boekte zonder problemen een ruime overwinning en blijft op de tweede plaats van de ranglijst. Eindstand 31-10.

bijdrage van Dieter Bakker (tekst) en Arjen Gerritsma (foto’s)