BHN bij Bronswerk

Dinsdag 25 maart was de BHN (Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk) op bezoek bij Bronswerk Heat Transfer. Zo’n 75 leden en gasten waren aanwezig. Na de presentatie van Bronswerk-directeur Sjaak Remmerswaal en een rondleiding door het wereldwijd bekende Bronswerk – “made in Nijkerk” – werkzaam voor de olie, gas en chemie-industrie, was het netwerken in de chique bedrijfskantine onder het genot van een uitgebreid buffet en een drankje. Ook hier, net als in de rest van het pand, vielen de vele verschillende kunstwerken op. 

Nieuwe BHNwebsite
Voorafgaand aan de presentatie hield de bedrijvenkring haar algemene ledenvergadering. Daar werd de nieuwe BHN-website gepresenteerd door bestuurslid Anne-Marie van Diepen (Archilogiq). Duidelijk werd dat dit een platform is waar de leden elkaar onderling echt kunnen vinden en het van alle gemakken uit de huidige tijd is voorzien. 
Nieuwe bestuursleden
Voorzitter Gerrit-Jan Bezemer nam namens het bestuur afscheid van bestuursleden Arend-Jan Pothoven, Guido van den Bos, Gerard de Gooijer en Ivo Olde Meule. Nieuwe bestuursleden werden welkom geheten: Sam Gersen, Eelco Hutten, Bram Faber en Petra Koelewijn, die naast Bezemer, Van Diepen en Pim van Duijn nu het nieuwe BHN-bestuur vormen.
Nieuwe leden
Ondernemen is geen koud kunstje, maar is uw bedrijf in Nijkerk gevestigd, geef u dan op als gast of word gelijk lid. Dat zal het u als ondernemer wel een stuk plezieriger maken.
bijdrage van Pim van Duijn
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen