Niekarks ei in Thaise dop

Foto:

Van 4 tot en met 19 april staat bij biologische supermarkt EkoPlaza Nijkerk de paastafel gedekt met prachtig Thais serviesgoed van de Wereldwinkel. Met eerlijke handel als uitgangspunt hebben beide zaken de handen ineen geslagen voor deze actie

Naast lekkernijen als paasbrood en paradijsroom staan op de tafel borden, bekers en kannen uit Thailand. Het servies is simpel en strak vormgegeven door Dutch designer Piet Hein Eek, samen met de pottenbakkers van keramiekfabriek Sang Arun. 
Koop je in de actieperiode een product van de tafel, dan maak je bij inlevering van de kassabon kans op een goed gevulde mand met (h)eerlijke boodschappen. 
Wereldwinkel haalt haar spullen van ver: uit Afrika, Azië en Latijns Amerika. Daarbij draait het om producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Producenten krijgen een rechtvaardige prijs en worden zo geholpen bij het opbouwen van een menswaardig bestaan.
EkoPlaza kiest voor dicht bij: zuivel van Hollandse koeien en eieren van de boer om de hoek. Met zo min mogelijk voedselkilometers dus. De supermarktketen werkt alleen met gecertificeerde leveranciers. Boeren en telers die de kracht van de natuur maximaal benutten en eelijk biologisch eten leveren voor de juiste prijs. 
 Het motto van deze paasactie van Wereldwinkel en EkoPlaza: ver weg en dicht bij ontmoeten elkaar met eerlijke waar.
knipsel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen