Hacom Nijkerk behaalt NEN9140-certificaat

Foto:

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk is het eerste herstelbedrijf in Nijkerk, dat officieel is gecertificeerd voor het herstellen van elektrische en hybride voertuigen. 

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk, onderdeel van de landelijke herstelketen Autoschade Herstel Groep,  voldoet, na de succesvolle afronding van een speciale opleiding, aan de NEN9140: de Nederlandse norm voor het veilig en verantwoord werken aan elektrische en hybride voertuigen.
“De autoschadebranche is volop in ontwikkeling; nieuwe auto’s vragen steeds meer kennis en expertise van de hersteller. Kwaliteit is een keuze, daarom richten wij ons op de toekomst en het opleiden van onze werknemers. De opleiding is met veel enthousiasme gevolgd, daar ben ik trots op”, aldus Martijn van den Ham, eigenaar van Autoschade Herstel Hacom Nijkerk.  Martijn stelt tevens dat de certificering goed past binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het NEN9140-certificaat komt uit handen van Groen Autoherstel, de stichting die zich sterk maakt voor duurzaam ondernemen in de schadeherstelbranche.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen