Oh, we wisten niet dat we dat in Nijkerk ook hadden

Foto:

Die kreet wil de woensdag opgerichte stichting “Kom in Bedrijf” over een paar jaar niet meer horen en regio Foodvalleyday is daarvoor het vehikel. De tweede editie staat op 13 september in de havenkom gepland.

Zelfde opzet
Op die dag zullen er tal van kramen opgesteld staan met allerlei regionale (food)producten. Topkok Ruud Jansen geeft kookworkshops. Er is weer een kijkje achter de bedrijfsdeur mogelijk en dit keer niet alleen bij food gerelateerde bedrijven. Ook Bronswerk opent de deuren.
Gezondheid
Dit jaar is het thema gezondheid en daarom rijdt er geen elektrische bus, noch een paardentram zoals vorig jaar. Om uw gezondheid te stimuleren gaat u daarom die dag met de fiets de bedrijven langs. U kunt onder andere naar wijngaard de Breede Beek, Epos, Bronswerk en Bieze logistiek, Bovendien zal het JOGG (Jongeren op gezond gewicht) 13 september merkbaar aanwezig zijn. Opvallend is, dat vooralsnog de beide gezondheidscentra (Nije Veste en Corlaer) ontbreken.
Meer deelnemers
“Kom In bedrijf” is op zoek naar meer deelnemers om deel te nemen in de kramen, maar ook om de deuren voor een bedrijfsbezoek open te zetten. De stichting wilt  aan de bewoners van Nijkerk, maar ook aan elkaar laten zien, wat onderwijs, overheid en ondernemers elkaar te bieden hebben, niet alleen op het gebied van food, maar ook met betrekking tot techniek. Wie weet, wat er in de loop van de jaren nog meer in het vat zit. Daarom zijn vertegenwoordigers van die drie O’s ook in het bestuur van de stichting vertegenwoordigd.
2014-04-23-kom-in-bedrijf2
En op de foto kunnen ze het prima met elkaar vinden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen