Practicum zet activiteiten van De Drie Poorten voort

Foto:

Per 14 juli 2014 heeft Practicum Grafimedia Groep BV overeenstemming bereikt om de activiteiten van De Drie Poorten uit Nijkerk voort te zetten.  

Deze overname past in de groeistrategie van Practicum om zich regionaal aanzienlijk te versterken in zowel de gedrukte media voor het marketing en communicatie als het printen (POD), ontwerp, web to print en logistiek.  Onlangs nam Practicum de activiteiten van Graficient uit Almere over. Deze overname is inmiddels succesvol afgerond. 
De overname van De Drie Poorten biedt, naast het voortzetten van het kwaliteitsniveau van haar bestaande dienstverlening, ook nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening aan opdrachtgevers uit te breiden. Door de overname is de continuiteit voor opdrachtgevers verzekerd. Vooralsnog blijven de verkoopactiviteiten vanuit Nijkerk plaatsvinden. De offsetactiviteiten zullen decentraal worden uitgevoerd bij Drukkerij Practicum of Drukkerij Atlas in Soest. De printactiviteiten zullen ook decentraal vanuit Practicum Digiprint in Soest plaatsvinden.
Practicum is in 1971 opgericht en richt zich met name op huisstijlen, marketing communicatie drukwerk, Concept & Design, web to print oplossingen, printen (POD) en logistiek. Onderdelen van de groep zijn: Drukkerij Atlas BV Soest, Drukkerij Practicum Soest, Practicum Digiprint Soest,  Graficient Printmedia en Druk Concept en Design.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen