Klepperman viert weer Kerst

Foto:

Bilderberg Hotel de Klepperman gaat na 4 jaar weer open tijdens de feestdagen. Omwonenden keken sinds 2010 rond de mooiste dagen van het jaar aan tegen een donker en dicht hotel. Dit gaat dit jaar veranderen. 

Hotel de Klepperman moet in verbinding staan met het dorp Hoevelaken, aldus directeur Herman Schreuder: “Alleen daarom al is het eeuwig zonde dat we dicht zijn geweest tijdens de mooiste dagen van het jaar. Het hernieuwde succes van Eethuys ’t Backhuys en het enthousiasme waarmee het vernieuwde concept in de regio is ontvangen heeft ons doen besluiten ook tijdens de feestdagen weer een kerstprogramma aan te bieden.”
 
Het definitieve kerstprogramma is nog in de maak. Wel gaat de Klepperman op beide dagen een viergangen kerstdiner aanbieden en is Edwin Schimscheimer bereid gevonden het aperitief van 16.00 – 19.00 op piano muzikaal op te luisteren. 
Momenteel krijgt de Gasterie een gedegen make-over. In de eerste van de 3 hoeves aan de Oosterdorpstraat was het a la carte restaurant van de Klepperman gevestigd. In 2011 is dit restaurant gesloten en daarom krijgt het nu een nieuwe bestemming. Niet als restaurant maar wel als locatie voor besloten lunches, diners, recepties en bijvoorbeeld ook huwelijksvoltrekkingen. De Klepperman is al jaren Huis der Gemeente. Tijdens het Event Trouwbeleving op zaterdag 15 november  is de verwachting dat de vernieuwde Gasterie in gebruik genomen gaat worden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen