5-12: ABN-AMRO Hoevelaken dicht

Foto:

De ABN-AMRO sluit op 5 december de vestiging in Hoevelaken. Dat staat in een brief aan relaties van de bankKantoren krijgen minder bezoekers en daarom sluit het kantoor in Hoevelaken. Op dezelfde locatie komt een geldautomaat met meer functies. Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan de Stadsring 115 in Amersfoort.

Woordvoerster Brigitte Seegers: “We verwijzen hen naar het kantoor in Amersfoort, omdat daar een sealbag automaat aanwezig is. Particuliere klanten hebben de keuze waar zij hun bankzaken willen doen. Als zij liever naar ons kantoor in Nijkerk willen gaan, zijn ze daar van harte welkom.”

2014-10-30-abn-amro
Kantoordirecteur Amersfoort Max Meerman: ‘Ook al is mobiel en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair en sluit onze vestiging in Hoevelaken, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant. We blijven dan ook investeren in onze kantoren met een landelijk dekkend netwerk in Nederland.’
Het personeel gaat naar de omliggende kantoren.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen