Smesh bv het meest innovatief?

Foto:

Op 26 november 2014 wordt voor de tweede keer op rij de Innovatieprijs Valleiregio uitgereikt. Smesh bv is een van de drie genomineerden. Dat gebeurt in het Schaffelaartheater in Barneveld.

Genomineerden
Smesh bv (aan de Voorthuizerweg)  met ‘The new generation gearbox’. De Smesh gearbox is een gepatenteerde mechanische transmissie met als grootste voordelen, simpelheid, onder vollast schakelbaar en een 1:1 stand zonder energieverlies.
TOP bv uit Wageningen met de ‘Pluckr’. De Pluckr is een automatische druiven onttrosser en verwerkt zonder kwaliteitsverlies tot zeshonderd kilo druiven per uur.
Jansen Gebiedsinnovatie uit Barneveld met de ‘Air Root Purifier’. De Air Roor Purifier is een levend klimaatdak, bedoeld om fijnstof en ammoniak uit stallucht te zuiveren en het binnenklimaat te reguleren.
De stichting Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei (RCT) heeft de ‘Innovatieprijs Valleiregio’ vorig jaar in het leven geroepen om innovaties in de Vallei te stimuleren. Een prijs voor de ondernemer in de regio met de meest briljante product- of procesinnovatie. Vorig jaar won Lagerwey Wind BV uit Barneveld de prijs.
De Innovatieprijs Valleiregio wordt ondersteund door VNO-NCW Valleiregio, de Federatie van Ondernemersverenigingen Valleiregio en BDU media.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen