Picnic beste start-up

Foto: Picnic

ROTTERDAM – Picnic – de online supermarkt – heeft de prijs als de Beste Start-Up Award in de wacht gesleept. Ruim vijfhonderd collega-ondernemers kozen de supermarkt – met een magazijn in Nijkerk –  tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament .

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste nieuwe initiatief op retailgebied. Andere genomineerden waren Dyanne (mode) en Bloomon (bloemen). De jury selecteerde op basis van passie bij de ondernemer, haalbaarheid en schaalbaarheid. Picnic scoorde daarbij het hoogst. Picnic ging vorig jaar van start en wil concurrenten als AH en Jumbo aftroeven door boodschappen gratis en zonder wachttijd te vervoeren. Op dit moment kan dat alleen nog in Amersfoort en Leusden

2016-02-11 oicnic michiel mulder
Op de site van de Stad Nijkerk zegt trotse mede-oprichter Michiel Muller: “De afgelopen maanden heb ik al vaak over onze onderneming verteld en het is extra leuk om voor een zaal vol collega-retailers te staan. Zij kennen de markt en zijn daardoor extra kritisch. Om dan door hen uitgeroepen te worden als de beste start-up van het jaar, is wel heel bijzonder. Dat geeft ons extra vertrouwen voor de toekomst.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen