VIDEO: Eerste “Business in Nijkerk” verschenen

De komende dagen valt een nieuw Nijkerks  blad op de deurmat. Niet op iedere deurmat, maar op de deurmat van ondernemers: “Business in Nijkerk”.

Het is een zakelijk magazine voor ondernemers en managers. Lyanne van den Berg trekt de kar en Bert Hiemstra (Hiemstra Publiciteit uit Barneveld) is de uitgever. Hij overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Patricia van der Hurk

Ely Hackmann was bij de lancering en maakte de volgende reportage.

Opmerkelijk formaat
Het magazine (gedrukt door Torendruk in Nijkerk) is uitgebracht op een opmerkelijk A3-formaat en bevat een diversiteit aan reportages, interviews en nieuwsberichten. Hiemstra: ,,Business in Nijkerk is niet het zoveelste reclameblad, maar een uitgave met échte en soms ook heel persoonlijke verhalen van ondernemers in de gemeente.’’

Platform
Business in Nijkerk is een nieuwsmagazine, maar tegelijkertijd ook een platform voor lokale bedrijven en businessclubs. ,,Er wordt in Nijkerk veel genetwerkt op diverse bijeenkomsten. Dit magazine wil daarin ook de verbindende schakel zijn en versterken wat er is’’, vertelt Hiemstra. ,,Dat geldt ook voor de website www.businessinnijkerk.nl waar al het nieuws online gedeeld wordt.”

De verspreiding gebeurt door medewerkers van sociale werkvoorziening Gresbo Post die met een vestiging in Nijkerk vertegenwoordigd is. Geen blad ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen