Bibliotheek Nijkerk en Alberto’s Italian werken samen

Foto: Ely Hackmann

Voor 1 prijs geniet u van een filmpje en een diner.

Het nieuwe filmseizoen van filmcafé Nijkerk gaat beginnen. Om de klant een nieuwe ervaring aan te bieden, werkt de bibliotheek dit jaar samen met restaurant Alberto’s Italian. U kunt dus op één avond heerlijk genieten van een samengesteld diner en daarna achterover leunen en genieten van een leuke film.

In de bibliotheek van Nijkerk draaien de films vanaf oktober tot en met april. Twee maal per maand, afwisselend op woensdagavond en donderdagavond, worden films vertoond op een groot scherm in hoge kwaliteit (HD) en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn, een filmhuisfilm of een documentaire.

Op één kaartje naar film en eten

Wilt u een leuk avondje uit door te genieten van heerlijk eten & een mooie film?  Voor deze gelegenheid heeft Alberto’s Italian een speciale “film kaart” (€ 19,50) samengesteld. Geniet van een heerlijke pasta, pizza of een salade. Na het eten gaat u naar de voorstelling in Bibliotheek Nijkerk.

Hoe werkt het?

Reserveer “Diner & Film”-kaart. Deze kaart moet u ruim van tevoren afhalen en betalen bij de bibliotheek. U krijgt een kaart voor het diner en een kaart voor de film. U reserveert zelf bij Alberto’s Italian : 033 – 2585774 (reserveren minimaal 2 dagen van te voren, drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen). U neemt beide kaarten mee. De kaart voor het diner levert u in bij Alberto’s Italian en de filmkaart neemt u mee naar de voorstelling in de bibliotheek.

2016-09-20 Film&Dinerkaart NK6x 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen