Albert Heijn 150-ste in app “Afgeprijsd”

Foto: NoFoodWasted

‘S – HERTOGENBOSCH – De AH van Gerard van den Tweel heeft zich als 150-ste supermarkt aangesloten bij de app “Afgeprijsd”. Dat staat op de site Distrifood.

De app groeit als kool

De anti-verspillingsapp van het door August de Vocht opgerichte NoFoodWasted groeit als kool. Eind mei sloot de 50-ste supermarkt zich aan bij de app, die 1 januari dit jaar serieus van start ging. Begin juli stond de teller op 100 supermarkten die zich bij NoFoodWasted aansloten. ‘We komen weer een stap dichterbij het bereiken van onze ambitieuze doelstelling: binnen vijf jaar 50 procent minder voedselverspilling.’ Met Afgeprijsd kunnen supermarkten producten die tegen de datum zitten met korting aanbieden. Consumenten kunnen op hun smartphone zien welke producten bij hun favoriete supermarkten zijn afgeprijsd.

Ondernemer enthousiast over Afgeprijsd

Van den Tweel is op zijn beurt enthousiast over de app. ‘De reden dat we in zee zijn gegaan met de app is vooral het feit dat Afgeprijsd goed is voor alle betrokken partijen. Wij dringen onze dervingskosten terug, de consumenten krijgen de kans om goedkoper boodschappen te doen en gezamenlijk doen we iets voor het milieu. Een win-win-win dus.’

bron: Distrifood

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen