Spaar nu bij Jumbo Veltink mee voor een uniek Ik hou van Holland spel editie Nijkerk

Foto: Jumbo

Weet jij alles van Nijkerk, bewijs het dan met dit unieke spel!

Bij Jumbo kun je namelijk nu voor korting sparen voor het familiespel uit het populaire RTL-4 programma Ik hou van Holland. Van woensdag 1 februari t/m dinsdag 7 maart 2017 ontvangen klanten van Jumbo Nijkerk bij elke €10,- aan boodschappen een zegel. Bij een volle spaarkaart van 20 zegels en een bijbetaling van maar €14,99,- ontvang je dit unieke spel over Nijkerk.

“Bovenop de laagsteprijsgarantie bieden we onze klanten regelmatig leuke extra’s. Met het Ik hou van Holland editie Nijkerk spel willen we onze klanten verrassen en voor gezellige speelavonden zorgen, aldus Rob Veltink, ondernemer van Jumbo Nijkerk.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er bijna 250 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de vijftiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen