Sparta Business Club bezoekt Van Duinkerken

Donderdag 9 februari hebben de leden van de Business Club van Sparta Nijkerk een bedrijfsbezoek gebracht aan Van Duinkerken.

Het bedrijf is gevestigd aan de Arkerpoort 1 en bijna al weer 1 jaar actief op deze A1 locatie.

De bijeenkomst werd georganiseerd in het nieuwe horeca gedeelte van het bedrijf waar de BC leden werden getrakteerd op een heerlijk Italiaans buffet.
Ariën Appeldoorn en Jan van Duinkerken verzorgden een uitgebreide presentatie over de historie, nieuwbouw en de toekomstplannen van dit mooie bedrijf.

In het begin van de jaren ’70 maakte de ‘oude’ Jan van Duinkerken van zijn meelschuur een showroom voor caravans. Na meer dan 40 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste overdekte camping- en sportwinkel van Midden-Nederland.Inmiddels zijn er ruim 30 medewerkers dagelijks aan het werk, waarbij specialisatie en persoonlijke aandacht voor onze klanten belangrijk is aldus Ariën van Appeldoorn.

De rondleiding aansluitend gaf een heel goed beeld wat er zoal gebeurt aan de Arkerpoort. Duinkerken biedt naast een brede collectie caravans en de benodigde service, ook tenten en kampeerartikelen en een groot assortiment zomer- & wintersportartikelen Als trotse briljant sponsor van Sparta Nijkerk

“Briljant sponsor” Van Duinkerken verzorgt alle kleding voor Sparta Nijkerk.

bijdrage van Erik Baas

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen