Nog geen alternatief pinautomaat

Foto:

De Rabobank heeft op 22 oktober de pinautomaat verwijderd op het plein aan de Van Noortstraat in Nijkerkerveen. Beloofd werd dat voor 1 november een alternatief was gevonden. De automaat staat er nog niet.

In Nijkerkerveen is de vraag uitgezet op welke alternatieve locatie de pinautomaat geplaatst zou moeten worden. De meeste mensen hebben gesuggereerd de pinautomaat te plaatsen in de Spar-Supermarkt. Dit is echter niet mogelijk, omdat de ING reeds een servicepunt (geen geldtransacties) heeft in de Spar en eigenaar Worst hiervoor een vergoeding ontvangt. Een andere bank wordt niet getolereerd, want anders wordt de vergoeding ingetrokken, zo is gemeld tijdens het overleg van het Platform Nijkerkerveen. Kees van den Heuvel (VVD) en Cisca van Drie (CDA) gaan actie ondernemen richting de Rabobank.    
bijdrage van Kees van den Heuvel
De Rabobank Communicatiemedewerker Martijn Juffer in een reactie: “We hebben (naar aanleiding van onze oproep) meerdere opties onderzocht,  maar tot op heden geen overeenstemming gevonden over een nieuwe locatie. Wij blijven openstaan voor een goed alternatief.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen