Morado te sterk voor ZVV Sparta

Morado staat op de derde plek en was dus vooraf een zware tegenstander. Te zwaar, zo bleek na het laatste fluitsignaal. ZVV Sparta/De Laak zette in het begin van de wedstrijd de organisatie goed neer. In de vierde mi-nuut leed ZVV Sparta/De Laak balverlies. Om een dieptepass te onderscheppen blokte Vincent Melgers de bal. Deze veranderde daardoor van richting en verdween achter keeper Wouter Lustig. 0 – 1 voor Morado. ZVV Sparta/De De Laak herstelde zich snel. Beide teams kregen kansen om te scoren maar doelpunten bleven lang uit. In de 38ste minuut leed Pim Heijboer op eigen helft balverlies. Dit werd gelijk afgestraft en Morado scoorde 0 – 2. Een minuut later voer-de ZVV Sparta/De Laak een snelle aanval uit. Bij de tweede paal scoorde Simon Kastelein de 1- 2.  In de laatste tien minuten creëerde ZVV Sparta/De Laak meerdere kansen. Tot doelpunten leidde dit niet. De eindstand dus 1 – 2.  Hierdoor zakte ZVV Sparta/De Laak naar de tiende plek. Volgende week ontmoeten zij Excelsior ’31. Dit is koploper en is in de Topklasse overduidelijk het sterkste team.