iWorkspace helpt bij bewonersinitiatieven

Foto: Ely Hackmann

Mensen die een idee hebben voor hun buurt, maar niet weten hoe ze dit verder vorm moeten geven, kunnen terecht bij iWorkspace.

Dat schrijft Gerrit Steen in De Stad Nijkerk

,,Bij iWorkspace kunnen wij helpen met het zoeken naar antwoorden op vragen van inwoners, zodat mensen zelf aan de slag kunnen met de uitvoering van het idee”, aldus Lilian Tijhuis en Corien Wessel, die vanaf december 2016 als representanten van iWorkspace-Nijkerk hun intrek hebben genomen in de bibliotheek aan de Frieswijkstraat 99.

,,In Overijssel is iWorkspace al een succes. Adviesbureau Spectrum wil daarom ook in Gelderland dit initiatief realiseren. Als één van de eerste van Gelderland is er nu een iWorkspace-punt in de bibliotheek van Nijkerk”, aldus het enthousiaste tweetal. “Wij adviseren initiatiefnemers tijdens een spreekuur in de bibliotheek. Om een spreekuur in te plannen kan er contact met ons worden opgenomen. Behalve advies (op afspraak), organiseren wij ook themaspreekuren, waarbij een groep mensen aanwezig is om een bepaald thema te behandelen.”

Mensen die een idee hebben en daar hulp bij kunnen gebruiken, kunnen met de adviseurs bellen: 06-48 28 36 42 of mailen: [email protected] Meer info: www.iworkspace.nl.

Reacties