Met UVV vervoer gratis naar bibliotheek

Foto:

De Bibliotheek is er voor iedereen. Komt u niet meer zo gemakkelijk de deur uit?

Maak dan gebruik van de gratis vervoersdienst van de Unie Van Vrijwilligers en de Bibliotheek Nijkerk.

In de Bibliotheek Nijkerk kunt u met een kopje koffie genieten van de krant, een tijdschrift, een boek of een praatje met iemand anders. Natuurlijk kunt u ook uw geleende boeken terug brengen en nieuwe boeken, films, luisterboeken of daisyroms lenen en mee naar huis nemen.

Deze gezamenlijke activiteit van de UVV en Bibliotheek Nijkerk is elke 1e en 3e woensdag van de maand. Vrijwilligers van de UVV halen u op woensdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur thuis op en brengen u naar de Bibliotheek Nijkerk. Vanaf 11.45 uur wordt u weer naar huis gebracht.

Gebruikmaken van de vervoersdienst van de Bibliotheek Nijkerk en de UVV Nijkerk is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De vervoersdienst van de UVV is er voor mensen die niet meer zo goed zelfstandig kunnen reizen.

Enthousiast?

U kunt zich op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur aanmelden voor deze speciale vervoersdienst bij de UVV Nijkerk via telefoonnummer (033) 246 01 15 of [email protected]. Een vrijwilliger van de UVV Nijkerk maakt vervolgens met u een afspraak over de ophaaltijd en komt u dan op het afgesproken tijdstip bij u thuis ophalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen