Verkoop Ydille-woningen in Doornsteeg van start

Foto:

Afgelopen week is de verkoop gestart van het project Idylle in de nieuwe woonwijk Doornsteeg.

De woningen liggen aan de rand van Nijkerk. Vooral de ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A28 en de nabijheid van het centrum van Nijkerk maken dit project erg gewild. Ook het buitengebied ligt binnen handbereik met de uitgestrekte landerijen en weidse vergezichten. In totaal komen er 33 woningen met een EPC van rond de nul. Deze duurzame woningen zijn daarmee aangemeld bij het Register Groenverklaring. Dit biedt de kopers de mogelijkheid om bij diverse banken extra rentekorting te krijgen op hun hypotheek.


Het project Idylle bestaat uit 23 koopwoningen en 10 huurwoningen. Alle woningen hebben een lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC van het project is gemiddeld 0) en presteren hiermee buitengewoon goed op het gebied van energiezuinigheid. De woningen zijn aangemeld bij het register Groenverklaring van Stichting Milieukeur. Met de groenverklaring kan per woning een bedrag ‘groen gefinancierd’ worden. Dit biedt kopers de mogelijkheid om bij diverse banken extra rentekorting te krijgen op hun hypotheek.

Lithos is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie. “We zijn erg trots op dit project, omdat het ons samen met het ontwerpteam gelukt is om een mooie mix van duurzame woningen te ontwikkelen. Hiermee leveren we op lokaal niveau een bijdrage aan de energietransitie van Nederland naar een CO2-arme energiehuishouding. In het project Idylle heeft vooral de gebruiker hier straks baat bij, namelijk een lagere energierekening en een comfortabele woning”. Aldus Jarno van de Kruisweg, Vastgoedontwikkelaar bij Lithos.

Over Lithos

Lithos bouw & ontwikkeling is door kopers uitgeroepen tot één van de beste bouwers van Nederland. Samen met de opdrachtgever ontwikkelt en bouwt Lithos projecten die passen bij de vraag. Daarbij zijn kwaliteit en tevredenheid uitgangspunten in de samenwerking met als doel waarde creëren. Dit heeft Lithos de afgelopen jaren op diverse plekken in Nederland gedaan. Wil je meer weten over Lithos en de projecten die ze doen, kijk dan op de website www.lithos.nl

Dossier: Doornsteeg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen