Bierproeverij met passie

Foto:

Na de sloop van zwembad De Slag en de verbouwing van het gelijknamige café bruist het weer van de activiteiten in Sportcafé De Slag.

Uitbater Hans Root kondigt een letterlijk bruisende avond aan: een proeverij met passie voor bieren.

Sportcafé De Slag is dan het decor van een speciaal bierproeverij. In samenwerking met Mitra ’t Witte Schuurtje Hoevelaken zal Fons Koopman, adviseur van BierO Passie, die avond verschillende bieren laten proeven en de verhalen erachter vertellen. Het belooft een leuke en vooral ongedwongen avond te worden voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in bier, belooft Koopman.

Geur, kleur en smaak

De avond wordt opgebouwd in smaak en tijdens dat proeven zal Fons een toelichting verzorgen op de soort, geur, kleur en smaak. Daarnaast wordt een stukje geschiedenis verteld en komen de verhalen van de brouwerij aan de orde.
Omdat Fons al jaren in de wereld van het bier vertoeft, verwacht hij iets toe te kunnen voegen en op een leuke manier zijn passie voor – en kennis van – bier over te kunnen dragen. Het wordt een aangename avond, waarbij geselecteerde bieren (afgestemd op de tijd van het jaar) de revue passeren. Er zal voor iedereen ruimte zijn om te proeven, te vragen en vooral te genieten.

Aanmelden

De bieren zullen geserveerd worden met mooie bijpassende hapjes. Vanzelfsprekend wordt de avond afgesloten met een ‘Bierquiz’ en de winnaar gaat met een mooie prijs naar huis. Belangstellenden (18+) voor deze avond kunnen zich aanmelden bij Mitra ’t Witte Schuurtje, aan de bar in De Slag of via [email protected] De kosten bedragen € 20,00. Inloop vanaf 19.30 uur.

article
119045
Na de sloop van zwembad De Slag en de verbouwing van het gelijknamige café bruist
https://nijkerk.nieuws.nl/evenementen/bierproeverij-met-passie/
2018-11-22T16:23:02+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/22162238/2018-11-22-BierproeverijDeSlag.jpg