Filmcafé met “Downton Abbey” AFGELAST

Foto:

In het kader van de Boekenweek met als thema ‘rebellen en dwarsliggers’ en in samenwerking met de VUN, organiseert de Bibliotheek deze avond over de kunstenaar Christo.

Met een lezing door Diana Kostman en de vertoning van de documentaire ‘Christo, Walking on Water’. Donderdag 12 maart in de Bibliotheek Nijkerk.

Internationaal gerenomeerd kunstenaar Christo besluit, 10 jaar na het overlijden van zijn vrouw, een kunstwerk te realiseren wat zij samen voor ogen hadden: The Floating Piers
In het proces om het gigantische meesterwerk tot stand te brengen worden Christo en zijn team flink op diverse manieren flink de proef gesteld. Terwijl Christo’s prachtige droom zich over het water uitrolt, charmeert zijn uitgesproken en temperamentvolle persoonlijkheid. De energieke en liefdevolle documentaire Christo: Walking on Water is een onnavolgbare reis naar Christo’s wereld, soms op het randje van het absurde.

Deze documentaire is gemaakt met adembenemende opnames vanuit de lucht en fly-on-the-wall camera’s.

Kaartverkoop

Voor de kaartjes voor de filmavonden die samen met de VUN georganiseerd worden, gelden aangepaste toegangsprijzen. De combinatieticket en filmtickets kunnen besteld worden zoals reguliere films en zijn inclusief een kopje koffie/thee.
Combinatieticket voor lezing + film: € 12,50
Los ticket voor de film: € 7,00
Los ticket voor de lezing: € 7,50, te bestellen via de VUN
Tickets zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

De tijden

18.45 – 19.00 uur: inloop bezoekers lezing
19.00 – 19.45 uur: lezing
19.45 – 20.00 uur: korte pauze + inloop bezoekers film
20.00 – 22.30 uur: Vertoning film

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden