Twee kerstparels, twee concerten

Foto: Google streetview

Het Voice Company Koor Nijkerk geeft 2 kerstconcerten.

Voor het koor, dat dit jaar een herstart heeft gemaakt na het overlijden van voormalig Voice Company Koor oprichter en dirigent Robert Bakker zijn deze concerten een première en daardoor een bijzondere gebeurtenis.

Onder leiding van dirigent Edwin Schimscheimer en met pianobegeleiding van Hans Weenink, brengt het koor een afwisselend programma van kerstliederen uit uiteenlopende perioden en in verschillende talen. Een muzikale voorbereiding op mooie en zinvolle Kerstdagen
Medewerking verlenen verder een koperblazers ensemble van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Korps, een Oekraïense zanggroep en Olaf Wijnants met een Kerstvertelling. De presentatie is in handen van Greetje Houwen.

Op vrijdag 16 december is het concert om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) in de Eshof, de Veenslag 16 in Hoevelaken.
Kunt u 16 december niet, dan is er op 17 december een tweede gelegenheid, om 16.00 uur (zaal open om 15.30 uur) in de RK. Catharina Kerk, Holkerstraat 34 in Nijkerk. Meer informatie via [email protected]
Toegangskaarten à € 12,50 (contante betaling) voor beide concerten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke boekhandels in Nijkerk en Hoevelaken, bij het Veense Hart in Nijkerkerveen en aan de zaal voor het concert.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen