Kinderkledingbeurs

Foto:

Hippe Bengeltjes organiseert opnieuw een kledingbeurs en die beurs is voor iedereen toegankelijk.

Hippe Bengeltjes verkoopt bij deze beurs tweedehands baby- en kinderkleding voor het nieuwe winterseizoen. Tevens kun je jouw eigen kleding inbrengen om te laten verkopen op deze dag.

Hippe Bengeltjes verkoopt tweedehands baby- & kinderkleding van merken zoals Z8, Bnosy, Name it en Noppies. Voor zowel jongens en meisjes hebben zij kleding in de maten 74 t/m 152. Er is genoeg kleding. Dus er vast wel wat leuks voor jouw kind tussen.

Je kunt bij Hippe Bengeltjes kleding komen kopen, maar ook jouw kleding inbrengen om te laten verkopen. Breng je jouw kleding voor 24 september in op de Platanenlaan 21, dan wordt het op de kledingbeurs aangeboden – dus meer kans om jouw kleding te verkopen. Mocht je geen tijd hebben, dan kun je het bijvoorbeeld ook 8 oktober in het Paashuis inbrengen voor de reguliere verkoop. Uiteraard verdien jij hier ook wat aan, namelijk 40% van de verkoopprijs (voor het merk Z8 verdien jij zelfs 50%). Kijk eens op de website van Hippe Bengeltjes voor de verdere uitleg en voorwaarden.

Like ook de pagina van Hippe Bengeltjes op Facebook.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen