Bieb tv Appeltaartconcert

In samenwerking met de A1 Mediagroep kunt u hier naar een programma vanuit de bibliotheek in Nijkerk kijken.

Appeltaartconcert tijdens het zondagmiddagpodium

Na een jaar van afwezigheid keert Stichting Appeltaartconcerten terug naar de Bibliotheek Nijkerk. In dit muzikale optreden worden bezoekers niet alleen getrakteerd op een sprookje, maar ook op een stuk appeltaart daarna.

In deze voorstelling wordt het sprookje van de Chinese nachtegaal en de keizer verteld. Zangeres Karin Strobos en het ensemble entertainen iedereen tussen de 8 en 108 jaar oud. Met na afloop – om de naam eer aan te doen – een stuk appeltaart voor elke bezoeker.

Over Stichting Appeltaartconcerten

Stichting Appeltaartconcerten maakt de mooiste klassieke muziek, toegankelijk voor iedereen.
De musici zijn professionals en werken in symfonieorkesten, spelen in kamermuziekgezelschappen en treden op als solist bij internationale operahuizen. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. De Appeltaartconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Zadelhoff Cultuurfonds.

Zondag 31 oktober twee voorstellingen

Voorstelling 1: aanvang 14:00 uur.
Voorstelling 2: aanvang 15:30 uur.

Toegang: gratis voor leden en niet-leden
De bibliotheek is verplicht om u naar uw coronabewijs te vragen (negatieve testuitslag, vaccinatie of herstelbewijs). Daarom het verzoek vooral op tijd te komen. Vol = vol!