Sportieve uitdaging: run-bike-run

Foto:

Hou je van mountainbiken en hardlopen?

Vandaag organiseert de triatlonafdeling van Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) een Run Bike Run wedstrijd in het mooie buitengebied van Nijkerk.
Eerst loop je 3,7 km op een vooral verharde weg, daarna volgt een mountainbikeparcours van iets meer dan 12 km op voornamelijk onverharde wegen en de wedstrijd wordt afgesloten met hetzelfde looprondje van 3,7 km.

– Ophalen startnummer/omkleden: vanaf 10:00 tot 11:30 uur
– inrijden/inlopen: tussen 10:00 – 12:00 uur

Inschrijven

Inschrijven voor de RBR gaat via ntbinschrijvingen.nl (tot 13 februari). Je kunt je als individu inschrijven. Als je zelf slechts één onderdeel wilt of kunt doen, dan kun je meedoen aan het onderdeel estafette en iemand vragen om het andere onderdeel voor zijn of haar rekening te nemen. De wedstrijd is voor beginnende en ervaren sporters.

RBR Competitie

Deze wedstrijd is onderdeel van de gloednieuwe Veluwse RBR Competitie, waarvan inmiddels de eerste drie wedstrijden zijn gehouden. De wedstrijd in Nijkerk is de vierde in de serie. Het vijfde en laatste onderdeel is op 9 mei in Nunspeet. Meer informatie over de RBR competitie is te vinden op veluwserunbikerun.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden