De VUN in december

https://pixabay.com/de/wolf-raubtier-tierwelt-montana-142173/ https://pixabay.com/de/bastei-elbsandsteingebirge-2942453/ https://pixabay.com/de/teufelsmauer-k%C3%B6nigstein-felsen-1767400/
Foto:

De VUN activiteiten in december.

06 december 2021 | 19.30 uur | Muzieklezing | Prijs: € 8,50 p.p.
Muzieklezing: Genialiteit van Back en Escher

Deze avond worden de overeenkomsten besproken tussen het werk van Bach en Escher. 
Op het eerste gezicht lijkt er weinig overeenkomst te zijn tussen de graficus Maurits Cornelis Escher en de musicus Johann Sebastian Bach. Echter gaat Joeri Deckers ons deze avond meenemen en de overeenkomsten zichtbaar maken.
Meer informatie? Klik hier

17 december 2021 | 19.30 uur | VUN Special | Prijs: € 8,50 p.p.
VUN Special: Peter en de Wolf

Een lezing voor het hele gezin!
Peter en de wolf is een muzikaal sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev (1891-1953) voor spreekstem en orkest. Het stuk ging in 1936 in Moskou in première en is wereldwijd zeer succesvol geworden.

Het verhaal
Peter woont bij zijn grootvader. Op een dag besluit hij stiekem de tuin uit te sluipen, naar het bos. Daar komt hij de leukste dieren tegen: een vogel, een eend en een kat. Maar als opa erachter komt dat Peter zomaar weg is gelopen, wordt opa heel boos. Wat nou als de grote boze wolf Peter gevonden had? Maar Peter is niet bang voor de wolf en gaat toch weer het bos in… Een avontuur volgt waar Peter en zijn nieuwe dierenvriendjes een list moeten bedenken om aan de wolf te ontsnappen.
Meer informatie? Klik hier

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden