Walk &Talk voor werkzoekenden

Foto:

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

‘Do’s en Don’ts bij een sollicitatiegesprek’

Een sollicitatiegesprek voeren; Hoe doe je dat? Deze morgen hoor je er meer over bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de Bibliotheek.

Arie Schreuder van Bureau Streefkerk, met vestigingen in Ermelo en Apeldoorn, komt iets vertellen over solliciteren. De ins- en outs en de do’s en don’ts rondom sollicitatiegesprekken komen aan de orde. Verder zal er ook met een van de aanwezigen een ‘live’ sollicitatiegesprek worden gevoerd. Niet alleen leerzaam, maar ook leuk om bij te wonen. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Je bepaald zelf hoelang je blijft koffiedrinken.

Over Walk & Talk

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.
Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl Aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet. Je bepaalt zelf hoelang je blijft koffiedrinken

article
135361
Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk ‘Do’s en Don’ts bij een sollicitatiegesprek’ Een
https://nijkerk.nieuws.nl/evenementen/walk-talk-werkzoekenden-11-2-3-3-2-2-2-2-3-2-2-2-2/
2019-10-30T17:05:57+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/10/30170400/2018-04-10-walk1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken