Walk &Talk voor werkzoekenden

Foto:

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

“Angst en onzekerheid bij het solliciteren”

Voor veel werkzoekenden is angst bij solliciteren een herkenbaar gevoel. Het blijkt dat het vermijden van angstige situaties je angst juist in stand houdt of zelfs versterkt. In kleine stapjes je angst overwinnen werkt vaak beter.

Deze ochtend gaat men daarmee aan de slag bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek.

De Walk & Talk bijeenkomst in augustus heeft een iets andere opzet dan de gebruikelijke bijeenkomsten. Er is geen presentatie. In plaats daarvan gaan we onder begeleiding van loopbaancoach Eef Huiser-van der Elst van Commpass Coaching met zoveel mogelijk deelnemers in gesprek. Waar ga je het over hebben? Dat hangt af van de vragen op de kennismakingskaarten die je tijdens de bijeenkomst krijgt. Misschien zijn het zelfs wel vragen die je in een netwerkgesprek buiten de Walk & Talk zou kunnen stellen…. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Over Walk & Talk

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.
Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl Aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet. Je bepaalt zelf hoelang je blijft koffiedrinken

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0